Veulens

Op deze pagina alleen de veulens uit onze eigen fokkerij.

Odazzi DBD ( Dettori ((v. Desperado)) x Joyero XXI)

En ook dit jaar heeft onze Sorpresa weer een prachtig mooi hengstveulen op de wereld gezet. We noemen hem Odazzi DBD, naar de Italiaanse barokke schilder Giovanni Odazzi die leefde in de 17e eeuw. Onze Odazzi is werkelijk prachtig! Hij heeft alles! De looks, de moves en een fantastisch karakter! Ook Odazzi is aangemeld bij het KWPN. Wij gaan in de toekomst nog veel van deze knappe jongen zien.

 

 

Nachtwacht DBD (Glock’s Toto jr. x Joyero XXI)

Dit bijzondere hengst veulen is geboren op 4 mei 2018. Het is de zoon van de bekende hengst Glock’s Toto jr. uit onze eigen PRE merrie Sorpresa. Nachtwacht DBD is aangemeld bij het KWPN en zal een vol KWPN papier krijgen (A-register). Wij hopen op deze manier het beste van 2 werelden gecombineerd te hebben in 1 paard. Het geweldige en meewerkende karakter van de PRE en de moves van het KWPN sportpaard. Dit is een zeer veelbelovend veulen en wij kijken uit naar een fantastische toekomst!

Zie ook dit geweldige stukje uit de Hoefslag ! Ontzettend trots op dit mooie mannetje !  https://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/nachtwacht-zoon-pre-toto-jr.html

 

 

Chanel DBD (Dante JL x Don Enamorado)

Chanel is geboren op 17 april 2018 en is de dochter van Dante uit de merrie Donna Bailarina. Het is een prachtige barokke merrie met 3 fantastische gangen! Bovendien is ze zeer lief, aanhankelijk en mensgericht. Ze is nieuwsgierig en niet snel onder de indruk. Wij zullen deze prachtige jongedame aanhouden en haar in de toekomst in gaan zetten voor onze fokkerij.

 

Birdie DBD (Dante JL x Joyero XXI)

Birdie is een merrieveulen, geboren op 29 april 2017. Het is een schoonheid om te zien en heel erg aanhankelijk en mensgericht. Ook weer een nakomeling van Dante uit onze fokmerrie Sorpressa. Birdie is verkocht.

Amor DBD (Dante JL x Joyero XXI)

Amor is geboren op 4-5-2016. Het is prachtig sterk veulen met geweldige bewegingen. Top karakter. Ook weer het hoogbenige en rassige van zijn vader Dante meegekregen. Amor is nu nog donker, maar zal geleidelijk helemaal wit worden. Amor is verkocht.

Elijah DBD (Dante JL x Joyero XXI)

Elijah is ons allereerste eigen fokproduct. Zoon van Dante en Sorpresa. Elijah is inmiddels verkocht. Hij is van 2015, dus nog even wachten hoe hij het gaat doen in de sport!

Picture