Verkocht

Birdie DBD (verkocht)

Geboortedatum: 29 april 2017

Afstamming: Dante JL  x Joyero XXI
Stamboek: PRE
Stokmaat: n.v.t.
Niveau: n.v.t.

Birdie is een prachtige jaarling merrie, van onze eigen Dante uit de merrie Sorpresa. Ze is mooi dressuur typisch gebouwd en heeft 3 fijne gangen. Ze staat keurig recht op de benen en heeft een zeer aanhankelijk karakter. Zal in de toekomst zeker niet misstaan in de dressuurring !

Foto’s

 

Amor DBD (verkocht)

Geboortedatum: 4 mei 2016

Afstamming: Dante JL x Joyero XXI
Stamboek: PRE
Stokmaat: n.v.t.
Niveau: n.v.t.

Amor is grote stoere PRE ruin. Hij heeft momenteel al een stokmaat van 1.60m! Amor is net als zijn vader dressuur typisch gebouwd. Hij staat mooi recht op de benen en heeft 3 zeer correcte gangen. Hij maait niet. Verder heeft hij nu al een prachtig front en geweldige lange manen. Amor is vriendelijk en heeft een meewerkend karakter. Amor zal uiteindelijk schimmel worden, maar gaat er erg lang over doen.

Foto’s

 

Donna Bailarina DBD (verkocht)

Geboortedatum: 9 juni 2013

Afstamming: Don Enamorado  x Joyero XXI
Stamboek: PRE
Stokmaat: 1.60m
Niveau: L1

Donna Bailarina is een grote barokke merrie. In 2017 heeft ze het heel erg goed gedaan op de Apto keuring. Baila heeft 3 correcte gangen, waarbij vooral haar draf bijzonder opvalt. Ze is echt ontzettend braaf en heeft een geweldige instelling. Als 4-jarige kon ze al in haar eentje mee op buitenrit.

In april 2018 heeft ze haar eerste veulen gekregen en ze doet het super als moeder!

 

Foto’s

 

Don di Maggio (Verkocht)

Geboortedatum: 9 mei 2012

Afstamming: Don Enamorado x Joyero
Stamboek: PRE
Stokmaat: 1.66 m
Niveau: L2

Don di Maggio is een super knappe 5-jarige ruin. Fijn werkbaar paard, licht in de hand, met 3 goede gangen.

Staat in training bij Stal Vreedenburgh, Hester Bischot te Dalen.

Foto’s

 

Don Elkana (verkocht)

Pre ruin Don Elkana (Donnie). Nakomeling van onze eigen Sorpresa. Donnie doet het ontzettend goed in de dressuursport. Hij mag met zijn nieuwe eigenaresse inmiddels M1 starten.

Tiza (verkocht)

Soms kom je wel eens iets tegen waar je gewoon iets mee “moet” … Zo liepen wij tegen Tiza aan. Ons rescue projectje. Tiza stond drachtig en zwaar verwaarloosd bij de slager in Spanje. Wij hebben haar naar Nederland laten komen en haar een fijne tijd gegeven. Het was echt fantastisch om dat in combinatie met onze zorgboerderij te kunnen doen. Tiza is bij ons bevallen van een prachtige donker palomino merrie Noa. Daarna hebben wij Tiza gedekt met onze eigen Dante en daar is het mooie merrieveulen Bliss uit geboren. Tiza, Noa en Bliss hebben inmiddels alledrie een heel fijn nieuw huisje gevonden.

 

Noa (verkocht)

Waarschijnlijk kruising Andalusiër x Lusitano, vader is niet met zekerheid bekend. Maar een prachtige merrie is het absoluut. Noa is als jaarling verkocht.

Bliss (verkocht)

Bliss is een Cruzado dochter van Tiza en onze eigen Dante. Bliss is als veulen verkocht en beloofd een groot paard te worden. Ze heeft het hoogbenige en het mooie hoofdje van haar vader geërfd.

Picture