Fok merries

Chanel DBD (Dante JL x Don Enamorado)

Ze is natuurlijk nog ontzettend piepjong, maar deze knappe barokke dame blijft voorlopig aan en we zullen haar in de toekomst in gaan zetten voor onze fokkerij.

Sorpresa ( Joyero XXI x Pelotazo II)

Sorpresa is geboren in Spanje op 6 december 2006. Zoals haar naam “Sorpresa” al zegt is ze echt een cadeautje voor ons. Zo’n lieve merrie met een ontzettend zachtaardig karakter. Bovendien is het een plaatje om te zien en heeft ze 3 correcte gangen. Sorpresa wordt uitsluitend ingezet voor de fokkerij. Ze is niet beleerd onder het zadel. Uiteraard is Sorpresa Apta goedgekeurd.

Donna Bailarina (Don Enamorado x  Joyero XXI)

Donna Bailarina is bij ons geboren op 9 juni 2013. Het is een plaatje van een merrie met een dikke 10 voor haar karakter. Zo ontzettend lief vind je ze nergens. Baila is onlangs Apta goedgekeurd met een fantastisch rapport. Twee keer een High voor Breed Fidelity en Overall Harmony en drie keer een goed voor Quality of Walk, Trot en Canter. Daarom hebben wij besloten om haar in te gaan zetten in onze fokkerij. Ze verwacht haar eerste veulen van Dante in het voorjaar van 2018. Wij zijn benieuwd!

Picture